Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

FAQ

Harjoittele.fi-palvelu tarjoaa mahdollisuuden hygieniapassitestiin sekä anniskelupassitestiin valmistautumiseen. Palvelu toimii suomeksi ja englanniksi. Lisäksi Harjoittele.fi-palvelussa voi harjoitella hygieniapassitestiin arabian sekä darin kielellä. Harjoittele.fi tarjoaa hyvät edellytykset testien läpäisemiseen ja koulutuksiin valmistautumiseen. Mikäli aihealue on sinulle uusi, suosittelemme harjoittelun tueksi kirjallista materiaalia.

Harjoittele.fi-palvelu sisältää oikein/väärin-väittämiä. Jokaisen vastauksen jälkeen palvelu kertoo oikean vastauksen perusteluineen, mikä tukee oppimista. Harjoittele.fi-palvelussa voi harjoitella työelämänkortteja osa-alueittain tai tekemällä koko testin, jolloin palvelu sekoittaa väittämiä kysymyssarjaan eri osa-alueista.
Voit ostaa Harjoittele.fi harjoitteluaikaa luomalla ensin tunnukset Harjoittele.fi-palveluun. Uutena käyttäjänä saat aluksi yhden ilmaisen harjoittelukerran, jolloin pääset kokeilemaan palvelua ennen ostoa. Valitse harjoitteluajaksi 3, 7 tai 14 päivää ja maksa harjoitteluaika verkkomaksuna. Käytössäsi on useita verkkomaksuvaihtoehtoja (verkkopankki, maksukortti, laskutus yms.)!
Kun ostat Harjoittele.fi harjoitteluaikaa suoraan Harjoittele.fi-palvelun kautta, harjoitteluaikasi aktivoituu heti maksun suorittamisen jälkeen. Voit aloittaa harjoittelun saman tien!
Voit ostaa Harjoittele.fi harjoitteluaikaa myös koodin muodossa, jolloin voit aktivoida harjoitteluajan haluamanasi ajankohtana. Harjoittele.fi koodin voi ostaa kun ilmoittaudut Hygieniapassi.fi:n hygieniapassitesteihin tai Anniskelupassit.fi:n anniskelupassitesteihin. Koodin voi ostaa myös erikseen Hygieniapassi.fi tai Anniskelupassit.fi -verkkokaupoista. Voit valita 3, 7 tai 14 päivän harjoitteluajan. Koodi on voimassa vuoden ostopäivästä.

Yritykset voivat lisäksi tilata koodeja yrityksen laskulle sähköpostitse Harjoittele.fi asiakaspalvelusta, info@harjoittele.fi.
Tilaa harjoitteluaikaa sähköpostitse Harjoittele.fi asiakaspalvelusta, info@harjoittele.fi. Kerro tilauksessasi, monelle henkilölle haluat tilata harjoitteluaikaa, minkä pituiselle ajanjaksolle ja mille työelämänkortille. Tilauksen käsittelyn nopeuttamiseksi, kirjaa sähköpostiin valmiiksi yrityksen y-tunnus ja laskutustiedot.
Mukavaa, että haluat Harjoittele.fi-palvelun organisaationne käyttöön! Harjoittele.fi-palveluun on mahdollista tilata myös pidempiaikaisia lisenssejä. Tilausta varten, ota yhteys Harjoittele.fi asiakaspalveluun sähköpostitse, info@harjoittele.fi.
Harjoittele.fi-palvelussa voi harjoitella hygieniapassi- ja anniskelupassitestiin suomeksi ja englanniksi. Lisäksi Harjoittele.fi-palvelussa voi harjoitella hygieniapassitestiin arabian sekä darin kielellä.
Harjoittele.fi harjoitteluaika on aktiivinen yhdellä kielellä kerrallaan. Harjoitteluaika on aktiivinen sillä kielellä, jolle se on alunperin aktivoitu.
Harjoittele.fi harjoitteluaika on aktiivinen yhdellä työelämänkortilla kerrallaan. Valitse haluamasi työelämänkortti ennen maksun suorittamista.
Tarkista laitteesi ja selaimesi päivitykset. Harjoittele.fi ei valitettavasti välttämättä toimi täydellisesti kaikilla vanhemmilla selainversioilla, käyttöjärjestelmillä tai laitteilla. Voit testata palvelun toimivuutta ensimmäisen ilmaisen harjoittelukerran yhteydessä.
Mikäli olet vastaanottanut koodin harjoitteluajan aktivoimista varten, syötä koodi sisäänkirjautumisen jälkeen koodille varattuun kenttään. Uusille käyttäjille tarjoamme yhden ilmaisen harjoittelukerran, jonka käyttämisen jälkeen koodin syöttäminen on mahdollista.

Tarkista, että koodi on kirjoitettu täsmälleen samassa muodossa kuin sinulle lähetetyssä viestissä. Huomioi isot ja pienet kirjaimet. Koodissa ei kuulu olla välilyöntejä tai pisteitä.

Tarvittaessa, ota yhteys Harjoittele.fi asiakaspalveluun, info@harjoittele.fi tai 0400 809 009 (arkisin klo 10–13).
Kun tilaat ja maksat harjoitteluajan Hygieniapassi.fi / Anniskelupassit.fi -verkkokaupassa, saat ostamasi harjoitteluajan koodina erillisessä sähköpostiviestissä.

Mikäli et saanut koodiasi:

Palasitko verkkokauppaan maksun suorittamisen jälkeen? Harjoitteluajan ostamisen jälkeen oston kirjautuminen verkkokauppaan vaatii palveluun palaamisen. Mikäli olet sulkenut selaimen tai siirtynyt toiselle sivulle maksusuorituksen jälkeen, ennen kuin sinut on ohjattu takaisin palveluntarjoajan sivuille, ostosi ei ole kirjautunut palveluun ja järjestelmä ei ole voinut lähettää koodia. Asiakaspalvelumme voi tässä tilanteessa lähettää sinulle koodin harjoitteluaikasi aktivoimiseksi.

Tarvittaessa, ota yhteys Harjoittele.fi asiakaspalveluun, info@harjoittele.fi tai 0400 809 009 (arkisin klo 10–13).
Harjoitteluaika on voimassa harjoitteluajan ostosta/aktivoimisesta ostettujen harjoittelupäivien mukaisen ajan. Mikäli harjoitteluaikasi pitäisi olla edelleen voimassa, mutta se ei näy sisäänkirjautumisen jälkeen, tarkista seuraavat asiat:
  • Kirjauduitko palveluun aikaisemmin luomillasi tunnuksilla vai loitko uudet tunnukset? Ostettu harjoitteluaika näkyy vain niiden tunnusten alla, joilla osto on suoritettu. Käytä kirjautumiseen samaa käyttäjätunnusta.
  • Oletko tehnyt oston ja oletko tällä hetkellä oikean työelämänkortin harjoittelun kohdalla? Tarkista sivun ylälaidasta, että olet oikean työelämänkortin harjoittelun kohdalla. Mikäli harjoitteluaika on kirjaantunut väärälle työelämänkortille ostovaiheessa, asiakaspalvelumme voi vaihtaa harjoitteluajan oikealle työelämänkortille.
Lisää kysymyksiä? Harjoittele.fi asiakaspalvelu auttaa sinua! Ota yhteyttä, info@harjoittele.fi tai 0400 809 009 (arkisin klo 10–13).